Anda Bisnes Owner Yg "Tersepit" Semasa PKP?

Image

Buat Extra Profits Tanpa Perlu Tukar Bisnes /Bukak Kedai

Rahsia Ecom Marketing buat untung
5 Angka Sebulan tanpa keluar rumah.

Image

Rugi tak tengok video ni sampai habis, saya terus
Bocorkan Ilmu Ecom Marketing yg anda wajib tahu.

Siapa kata time PKP tak boleh buat untung?

Image

Tengok result di atas ini bagaimana kami hasilkan
RM 3.7 Juta jualan sebulan walaupun waktu PKP.

Image

Cuba jawab dengan jujur..

ADAKAH ANDA SEDANG
HADAPI MASALAH INI?

 Dah Licin Korek Cash
 Reserve Company 

Bisnes tak boleh jalan, stress tak tau PKP ni sambung sampai bila.

 Bayar Gaji Staff,
 Tapi Gaji Sendiri Takde 

Tak ambil gaji demi nak bayar gaji staff, bisnes sekadar "survive"

 Utamakan Bisnes, Keluarga Sendiri Terabai 

Sedih tengok family sendiri "serba kekurangan" sebab overhead tinggi?

 Terfikir Nak Tukar Bisnes

Langsung takde idea apa bisnes yg buat untung waktu PKP ni?

Saya faham.. Bukan bisnes anda je yg hadapi masalah ni..

Image

Dengan case Covid-19 yg tak nampak gaya nak turun ni, mmg semua bisnes TERKESAN TERUKK!

Tapi jgn putus harapan..

Image

"Disaat ada golongan yang sedang Rugi, sebenarnya ada pula golongan yg sedang Untung walaupun PKP."

Inilah Sunnatullah (Cara Kerja Allah).

Yang penting kita kena sentiasa ikhtihar mencari rezeki..

Jom Tengok Case Study
Kempen Sewaktu PKP berjaya hasilkan RM 3.7 Juta Sebulan

Image

Tutorial Buat Untung Sewaktu PKP

ANDA SEBENARNYA
PERLUKAN

Proven Blueprint & Guidance Step-by-Step

Jom bersama dengan 1,269 peserta yang telah belajar ilmu ini..

Image
Image

OPB adalah workshop online khas yang mendedahkan :

Image

Video penerangan apakah Workshop OPB?

4 Strategi Marketing Yang Akan Dibongkarkan Dalam Workshop Ini :

Image

“Wow! Menarik workshop ni. Tapi..
Siapa pulak dia ni nak ajar saya?”

SALAM PERKENALAN DARIPADA KAMI

Image
Image

Vennea adalah sebuah syarikat
Digital Marketing Agensi

PROFESIONAL & DIIKTIRAF

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Jurulatih jemputan program Branding Masterclass Anjuran MARA

Image

Jurulatih jemputan program KBNET anjuran FITEC & Bahagian Pembanggunan Usahawan MARA

Image

Jurulatih jemputan program Karnival Usahawan Desa (KUD2019) peringkat kebangsaan anjuran Kementerian Belia & Keusahawanan

HIDUP ANDA AKAN BERUBAH SELEPAS INI

 Bisnes Lebih Tenang
Anda dah tak risau PKP sampai tahun depan sebab dah ada extra income 

 Mampu Bayar Hutang
Dah ada sumber income lain untuk settle kan hutang.

 Simpanan Bertambah
Satu demi satu hutang berjaya dilangsaikan, duit lebihan disalurkan 100% ke tabung simpanan.

 Mampu Buat
 Marketing Sendiri  

Bila belajar ilmu Ecom Marketing ni, secara automatik bisnes sendiri pun grow sebab "dah tau cara".

“Ya! Saya nak capai semua ini!
Tapi mcm too good to be true je..
Betul ke boleh buat duit?”

TENGOK SENDIRI RESULT DI BAWAH INI

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Berapa ya agaknya yuran kepandaian yg perlu anda sumbangkan untuk belajar ilmu yang tidak ternilai ini?

Takkan Sekadar Nak "Survive" Je Waktu PKP Ni..

Image

Percaya tak..
Dengan pelaburan serendah

RM190

anda boleh belajar ilmu proven tambah extra income kalis PKP

Tapi khas di page ini sahaja..

Kami nak beri promo
90% Diskaun
jika anda daftar sekarang!

Image
Image
Countdown
Image
Image

Tawaran hanya ada pada masa yang terhad

Countdown
Image
Image

Tekan butang ini untuk mendaftar

“Hmmm..Ni mesti kelas PREVIEW je kan.”

SEBENARNYA INI KELAS ADVANCE DGN YURAN PALING MURAH..

Niat kami mmg nak bantu..
Kami bukan sifu!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

JANGAN CUBA
TANGGUH LAGI!

Makin lama tangguh, makin banyak kos overhead yg anda "terpaksa tanggung"

Image

Jangan dah sesak, baru nak bertindak.

Ramai yg rasa mereka tak perlu belajar marketing pun sebab boleh “outsource pada org lain” katanya..

Tapi bila dah sampai tahap :
- Sesak hujung bulan
- Tak cukup duit bayar gaji staff

- Terpaksa ikat perut satu family
- Sampai terr pinjam duit org

Baru nak menggelabah cari iktihar belajar sendiri.

Pada waktu itu mampu lagi kah bisnes anda survive?

Ingat!

Tiada siapa yg mampu tolong kita, kecuali diri kita sendiri.

Dan pelaburan yg terbaik adalah tambah ilmu pada diri sendiri.

Takkan nak rugi masa bertahun-tahun nak bayar “yuran kebodohan” sebab terpaksa hutang sana sini..

Jadi please,
Saya merayu..

Inilah masa untuk kita cari jalan buat income dengan apa cara sekali pun semasa PKP.

Dengan pelaburan "murah tak masuk akal" RM19 ini akan bantu anda jimat ribuan ringgit kesilapan yuran kebodohan sebab tak bertindak.

Jangan tangguh lagi.

Jom kita berjaya walaupun PKP!

“Psstt.. Jika bukan hari ini,
bila lagi anda nak bertindak?

"Dengan Ilmu Ecom di dalam Online Profit Blueprint ni, anda dah tak risau kalau PKP sambung sampai tahun depan pun."

Copyright 2021 @ Vennea Academy

Image