Khas Kepada Anda yang masih struggle dalam jualan di Website.

Nak Kami Bantu Anda Hasilkan Sales Page yang Terbukti Membawa

Jualan 7-8 angka

kepada klien-klien kami..?

Yang Paling Best, Semua Jualan Masuk

100% Automatik.

Dengan harga pelaburan yang berbaloi sangat jika dibandingkan dengan potential sales yang bakal dibawa.

Contoh Result Dari Sales Page Kami Yang Hasilkan 7 Angka Dalam 30 Hari

RISAU KAMI JUAL AIR LIUR?

DAN YG PALING BEST…SEMUA JUALAN INI MASUK
100% AUTOMATIK TANPA PERLUKAN MANUAL CLOSING DI WHATSAPP

Gambar diatas ini adalah bukti PROVEN RESULT yang kami bantu klien kami hasilkan.

JOM TENGOK SENDIRI RESULT SEBENAR KLIEN
YANG GUNAKAN SALES PAGE KAMI

Niche Qurban & Aqiqah

Sejumlah RM8.9 juta nilai jualan dihasilkan oleh team Vennea dalam kempen Qurban pada tahun 2021 untuk satu klien kami sebuah NGO.

Kempen secara agresif ini dijalankan selama 2 bulan di platform social media seperti FB, IG, Google – search, display & Youtube, Twitter dan juga Tiktok.

Keseluruhan jualan berlaku di Salespage yang telah dihasilkan oleh team Vennea.

Niche Kesihatan

Syarikat yang sudah lebih 15 tahun di dalam pasaran kesihatan. Sebelum ini lebih banyak menghasilkan produk kesihatan untuk rawatan penyakit 3 serangkai.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Jun 2021 sehingga Ogos 2021 (sepenuhnya untuk pembelian di Salepage) telah mencatatkan signifikan kenaikan jualan bulanan sehingga mencecah RM551,000 pada bulan ke-3

Baru memperkenalkan formulasi suplemen tambahan di pasaran beberapa bulan yang lalu, produk kesihatan yang disimulasi oleh doktor perubatan ini mengfokuskan kepada menguatkan sistem pertahanan badan terutama di musim pandemik.

Salepage dan poster pengiklanan kreatif yang dihasilkan oleh Vennea sepanjang tempoh kempen berjaya menghasilkan “online conversion” membanggakan.

Niche Qurban & Aqiqah

Syarikat ini membawa visi dan misi menjadi platform perhubungan dikalangan komuniti Islam serantau. Tempahan aqiqah dilaksanakan di lebih dari 17 buah negara sasaran dengan komuniti Muslim dhaif dan sangat memerlukan.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Februari sehingga April 2021 mencatatkan signifikan kenaikan jualan 5 angka ke 6 angka.

Untuk kempen Qurban 2021, jualan dicatat sehingga mencecah 6 angka (RM1,453,900) melalui jualan mostly di Salepage & masih ada juga di WhatsApp.

Nak sales bisnes anda juga naik “kaw-kaw” macam ni?

Pernah Tak Anda Rasa

Sanggup bayar mahal nak masuk seminar anjuran
sifu-sifu glamor untuk letupkan jualan.

Tapi...

Rupanya banyak cerita pasal motivasi je. Bila cerita bab teknikal sikit, terus kena upsell untuk daftar next class huhu.

Kan...

“Ini ilmu advance untuk next class. Hanya untuk yg betul-betul serius & sanggup invest sahaja” So bila sales bisnes kita nak naik nie? Duit dah banyak habis invest. 🙁

Bila dah join kelas-kelas yang ajar buat sales page convert, bila buat sendiri result semua kelaut.

Duit dah banyak lebur tapi hasil langsung ilek.

Ini isu besar bila join pelbagai kelas & seminar sembarangan.

Adakah anda jawab “Ya” kepada salah satu daripada masalah diatas?

(maaf kalau ada yg terasa, tapi ini mmg realitinya sekarang 😅🙏).

JANGAN RISAU!

BAGAIMANA KAMI BANTU ANDA HASILKAN SALESPAGE YANG SUPER-CONVERT?

Copywriting Yang Menggoda

Kami akan gunakan pengalaman 6 tahun kami hasilkan Salespage dengan menggunakan pilihan-pilihan perkataan dan lenggok bahasa yang membuatkan mereka tak sabar untuk miliki produk/servis anda.

Formula, Struktur, Flow Sales Page Yang Proven

Inilah sebenarnya rahsia TERBESAR!

Kami dah cuba pelbagai jenis flow sepanjang 6 tahun ni.

Malah siap run iklan berbayar untuk dapatkan real data. Jumlah iklan pula sehingga 7-8 angka.

Jualan Masuk Secara Auto, Jimat Masa Close Di WhatsApp

Dapat jimat banyak masa untuk whatsapp, follow up prospek dengan info-info yang semuanya dah ada di Sales Page.

Awas!!

Kadang-kadang kami pun cuak nak guna Formula Sales Page proven ni.

Sebab bila dah faham, ibarat anda boleh jual apa-apa sahaja produk walaupun produk itu sebenarnya “kurang berkesan”.

Bak kata pakcik Spiderman..

With Great Power, Come Great Responsibility.

Musim Pandemik Mempercepatkan Proses Celik Pembelian Di Website

Nak tak nak, kita kena bersetuju, “asbab” berlakunya Pandemik 2020, behavior pembelian sudah berubah 180 darjah.

Bayangkan.. Malam order barang, esok petang barang dah sampai. Tak pun, esok satu lagi.

Jika anda tak mula lagi, competitor anda mungkin dah lama mula dan kaut keuntungan lebih dari anda.

Kini, membeli di website tanpa perlu datang kedai adalah..

THE NEW NORMAL

Kami ada alternatif yang lebih profitable & berbaloi dari pelbagai segi. (InshaAllah)

WordPress

Order System

Online Payment Gateway

Apa? Risau sebab tak kenal siapa kami?

Ok jom berkenalan.

Hai, salam perkenalan. Kami Team Vennea.

Dengan pengalaman gabungan lebih dari
30 tahun dalam pemasaran digital, kami
sudah bantu lebih 312+ bisnes untuk jana
sales mereka sehingga mencecah
jutaan ringgit!

Nak kami bantu ‘letupkan’ jualan bisnes anda melalui pemasaran digital?

APA YANG AKAN BERLAKU PADA BISNES ANDA SELEPAS LANGGAN PAKEJ KAMI INI?

Dah Tak Perlu Nak Reply WhatsApp

Sales masuk secara automatik tanpa anda perlu serabut melayan whatsapp sampai pukul 2-3 pagi.

Kini hidup anda lebih tenang mula ada “quality time” bersama family.

Paling best, pergi holiday dengan family pun sales masuk.

Kurangkan “Kebergantungan” Kepada Team Sales

Ini benda paling WIN!! Tak perlu nak sorok dari kami.

“Ya! Saya nak capai semua ini!

Tapi bunyi mcm too good to be true je. Betul ke ada yg dah berjaya?”

Anda boleh capai semua ini, biar kami bantu anda tingkatkan jualan.

Anda Akan Dapat...

Sales Page Design & Copywriting

Sales masuk secara automatik tanpa anda perlu serabut melayan whatsapp sampai pukul 2-3 pagi. Kini hidup anda lebih tenang mula ada “quality time” bersama family. Paling best, pergi holiday dengan family pun sales masuk.

BONUS #1: Payment Gateaway

Setup terpenting untuk lonjakan jualan sebagai mekanisma pembayaran yang paling mudah dan smooth, dan yang paling penting tak perlu reply whatsapp satu persatu.

BONUS #2 : Google Analytics

Dapatkan data dan nombor penting sebagai indikator untuk mengawal masalah-masalah teknikal yang berlaku tanpa perlu mengupah digital marketing strategist yang menelan belanja beribu ringgit.

BONUS #3 : SEO Friendly

Tolak ke atas website anda di halaman pertama carian Google tanpa perlu berbelanja besar.

BONUS #4 : Enquiry Form

Selamatkan jari dan duit anda daripada mengupah sales admin untuk melayan prospek secara manual dengan ciri automasi mendapatkan leads dengan mudah.

BONUS #5: Security & Firewall Website

Tingkatkan kepercayaan leads dan prospek dengan ciri keselamatan bagi mengelakkan website anda menjadi ancaman penjenayah siber.

Dengan pakej ini anda boleh mencapai impian jana sales secara berterusan.

Nak kami bantu ‘LETUPKAN’ jualan bisnes anda melalui digital marketing?

Perlukan khidmat nasihat daripada Vennea? hubungi terus business development kami & kami bantu letupkan bisnes anda!

Dapatkan Sesi Konsultasi
Percuma Dari Biz Dev Kami

Boleh terus laju-laju whatsapp Business Consultant kami

All Rights Reserved. Copyright © 2022. Vennea Sdn Bhd

With more than 30 years of combined experience in digital marketing and business growth, we are a ROI-driven Digital Marketing Agency.

Contact Us

No. 59-1, Jalan Prima SG 2, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor.

Mon – Fri, 9a.m – 6p.m

Office: 03 6734 0159

Hotline : 011 5379 0087